Bistro d'Office

Events

De locaties van Officenter zijn niet alleen ideaal om te werken of om te vergaderen, maar ook voor het houden van evenementen en feesten. Onze professionele en stijlvolle ruimtes bieden de perfecte omgeving voor een breed scala aan evenementen, van workshops en presentaties tot netwerkevenementen en bedrijfsfeesten.

Als bestaande klant van Officenter bieden wij u de mogelijkheid om deze ruimtes gratis te gebruiken voor uw evenementen. Dit is een fantastische manier om uw bedrijf te promoten en uw klanten te bedanken voor hun loyaliteit. Bovendien bespaart u op de kosten van het huren van een externe locatie.

Neem contact op met uw Officenter in de buurt om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn en hoe wij u kunnen helpen bij het organiseren van uw volgende evenement. Wij kijken er naar uit om u van dienst te zijn!

Officenter is meer dan een plek om te werken

Wij willen niet alleen uw ideale werkplek zijn maar u kan bij ons ook terecht voor leuke events.

Heeft u iets te vieren of overweegt u een personeelsevent te geven. Misschien gewoon een gezellige afterwork drink, of een ontbijtvergadering? Ook dat kan in Officenter. En in stijl!
Wij stellen onze gezellige locaties gratis ter beschikking voor al onze klanten.

Zoubida, Directeur klantenrelaties van Officenter, staat met veel enthousiasme voor u klaar om uw wensen te bespreken en haalt alles uit de kast om u volledig te ondersteunen in uw eventproject. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x