Bistro d'Office

Over Bistro D'office

Bistro d’office is het Bistro concept van Officenter. Voor verse broodjes, ontbijt, pasta’s en heerlijke salades ben je bij ons aan het juiste adres. Het team van Bistro d’office staat klaar om van jouw ontbijt, lunch, vier-uurtje of vergadering een heerlijke ervaring te maken.

Officenter is een full-service businesscenter met een absolute focus op klantenbeleving. Of je nu op zoek bent naar een vaste kantoorruimte, flexibele kantoren, coworking-ruimte, vergaderzalen of ateliers, Officenter heeft het allemaal! Met vestigingen in Zaventem, Vilvoorde, Antwerpen, Leuven, Geel, Turnhout, Hasselt, Aalst, Genk, Beringen, Sint-Truiden, Pelt, Maastricht en binnenkort ook in Mechelen, zijn we altijd dichtbij.

Wat Officenter uniek maakt, is ons concept van delen en netwerken. Onze vaste kantoren worden gekenmerkt door een zeer hoge retentiegraad, wat aantoont dat ondernemers zich thuis voelen in onze vestigingen. Bovendien is coworking booming en verzekert het “groei en flexibiliteit” voor jouw medewerkers.

Bij Officenter hanteren we een heldere en vaste prijsstelling per maand, zonder onaangename verrassingen. We bieden flexibele contracten met korte opzegtermijnen, die op elk moment kunnen worden aangepast. Groot bedrijf of start-up? Wij hebben formules op maat die passen bij jouw behoeften en budget.

Bezoek onze website op www.officenter.eu voor meer informatie.

#officenter #businesscenter #flexibiliteit #groei #netwerken

Wie zijn wij?

In elke bistro van Bistro d’office staat een enthousiast team klaar om met veel liefde en zorg jullie maaltijd te bereiden.

Allergenen? Geef het gerust door.

Uw catering, event of vergadering organiseren we graag en met veel plezier voor u op maat.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x